Anbefalinger af Tæpper med kant

Her finder du anbefalinger af vores arbejde med tæpper til både.

Fem stjerner anbefaling

Sjældent har vi haft så professionel assistance!

Signe målte alt op i løbet af en god times tid, og de medbragte prøver gav en let beslutning. Nu ligger tæpperne perfekt i vores båd. En fantastisk fornyelse. Det hele flot kantsyet og alt passer. Vi giver vores bedste anbefaling – og så er Signe en ualmindelig imødekommende og sød ”forretningspartner”.

– Bente & Per /Hallberg Rassy 29

 • 5 star review  Flot arbejde, der var et par små ændringer som Signe klarede uden min hjælp, kørte selv til båden og fiksede dette uden problemer, så kan varmt anbefale deres kantsyede tæpper. Vi har fået kantsyede tæpper monteret i cockpit, samt kabine. Vi har sejlet med de nye tæpper hele sommeren år. 2018 og de holder fint endnu, samt de har også fået lidt saltvand på sig, og farven holder, det er Antracit sort / Grå, nemme at holde. Mvh. Anders Aakær.

  thumb Anders Aakær
  8/21/2018

  5 star review  Super flot arbejde af Signe, de nye tæpper passer perfekt i Swan 44eren

  thumb Tobias Weiskvist
  3/13/2021
 • 5 star review  Vi har brugt "Tæpper Med Kant" mange gange. Enten fordi vi har en brugt båd der trænger til en opfrisker eller en ny Jeanneau eller Finnmaster der skulle udstyres med en tæppeløsning. Det har altid været super flot og slutkunden super glad for resultatet. Signe er meget dygtig og også god til at komme med de rigtige farver og løsninger. Vi kan varmt anbefale "Tæpper med Kant"

  thumb Martin Hansen
  5/28/2018

  5 star review  Har fået kantsyede tæpper i min båd. Passer perfekt og ser super flotte ud. Imponeret over den høje kvalitet. Kan 100% anbefale Tæpper Med Kant.

  thumb Nicky Vinzent
  5/23/2018